Tanssin iloa Rientolassa

Maakeskessä koettiin jälleen tanssiliikunnan riemua, kun kuutisenkymmentä kyläläistä ja vapaa-ajan asukasta kokoontui Rientolaan tanssivien kyläkahvien merkeissä aurinkoisena elokuun perjantaina 16.8.2019. Tapahtuma aloitettiin kahvikupin ääressä korvapuustien ja tiikerikakun kera. Päijät-Hämeen kylät ry.  tuki kyläkahvien järjestämistä ja yhdistyksen edustaja Henna Pirkonen kertoi aluksi Päijät-Hämeen ry:n toiminnasta.  Kahvittelun lomassa yleisöllä oli mahdollisuus vastata Rientolan kehittämistä koskevaan kyselyyn. Kiitos kaikille vastaajille, palataan tuloksiin myöhemmin ja jatketaan pohdintaa viimeistään Maakesken kylä ry:n syyskokokouksessa (ilmeisesti lokakuussa).

Kahvin jälkeen päästiin sitten vauhtiin ja salin lattia täyttyi reippaista tanssijoista Anneli Laurellin johdolla,  Simo Laurell toimi tottuneena koneenkäyttäjänä. Ja tahti vain kiihtyi, kun padasjokelainen Midnight Express astui myöhemmin illalla lavalle ja täytti kylätalon musiikillaan. Puhtia menoon saatiin nakkibaarista, jonka herkulliset hot-dogit saivat kovasti kiitosta.

Oheiseen kuvagalleriaan on koottu tuokiokuvia kylätanssien riemukkaasta menosta. Illan aikana kannettiin myös paikalleen Rientolaan lahjoituksena saatu piano. Kiitos lahjoituksesta, Helena Andersson.