Rientolan pihaprojekti jatkuu

Rientolan pihapiirin uudistuksen isoin ponnistus tulevana kesänä on aidan rakentaminen leikkipuiston ympärille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan aidan rakentamiseen, niin ota yhteyttä puh. 0440535663 (Risto Pajari).

Rientolan pihaprojekti eteni vuoden 2020 aikana isoin askelin.

Etupihan puolelle tuotiin mursketta ja pihamaata tasoitettiin. Tällä on piha saatu huolitellumman näköiseksi ja käytettävyys on lisääntynyt. Etupihalla on nyt myös perinteinen puinen, vastakkainistuttava puutarhakeinu ja tasainen pihamaa helpottaa myös vaikkapa telttakatoksen pystyttämistä juhlien lisätilaksi. Lipputangon ympäristö on myös tasoitettu ja haaveena on liuskekivien asentaminen lipputangon ympärille. Pääoven portaisiin on asennettu pelkistetyt teräskaiteet lisäämään turvallisuutta. Ulko-oven kunnostus voidaan toivottavasti toteuttaa ensi keväänä.

Myös keittiön puoleinen sisäänkäynti on kokenut ison muutoksen: ajoramppi on kunnostettu, rampin viereen on istutettu havupensaita ja angervoita, uudet portaat on rakennettu ja niiden vieressä ”virtaa” mahtava kivipuro!

Toiminnallisuutta lisäävät kauan odotettu pihakatos ja pikkuväelle on oma leikkipuisto puiden suojassa. Leikkipuisto on tarkoitus aidata ensi vuonna, jos rahoitus järjestyy. Leikkipuiston ja pihakatoksen valaistus on asennettu ja pihakatoksesta löytyy pistorasiat moinipuolistamaan käyttöä.

Maakesken kylä ry. kiittää tässä vaiheessa kaikkia talkoolaisia ja osaavia urakoitsijoita. Paljon on saatu aikaan. Hommat jatkuvat, jotta kaikki kyläläiset voivat jatkossakin iloita upeasta kylätalostaan.