Rientolan laskiaistapatuhmassa oli vilinää ja vilskettä

Maakesken Rientolassa vietettiin sunnuntaina 11.2.2024 koko perheen toiminnallista laskiaista pirteässä pakkassäässä. Raikkaasta säästä huolimatta Rientolan piha täyttyi autoista ja väkeä riitti tapahtuman alusta loppuun saakka.

Tekemistä ja toimintaa oli tarjolla sekä ulkona että sisällä. Ulkona lasten leikkipaikalta alkoi lumiukkotehtävärata, joka jatkui myös sisälle. Tehtäväradalta löytyi monipuolisia, hauskoja liikunnallisia tehtäviä, jotka pitivät väen lämpimänä myös ulkona. Tehtäväradan suorittaneille oli luvassa makoisa palkkio.

Piha-alueelta löytyi myös kaksi ponia, joilla pääsi sekä ratsastamaan että ajamaan kärryillä. Kiltit ponit tarjosivat kivaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Löytyipä pihapiiristä ihmeteltävää myös poneille ja pienemmille, kun pihapiiriin ilmestyi hieman eksoottisempi eläin, nimittäin nameja jakeleva super ystävällinen ja hyvän tahtoinen norsu.

Vaikka sää oli pirteä pakkassää, niin ulkonakin pääsi lämmittelemään nuotion äärelle, jossa oli mahdollisuus paistaa itse itselleen makkaraa.

Sisällä Rientolassa oli tarjolla lisää toimintaa. Iloinen puheensorina ja lasten riemun kiljahdukset täyttivät Rientolan salin, kun lapset suorittivat siellä tehtäviä ja nauttivat toistensa seurasta.

Liikunnan lisäksi oli mahdollisuus maalata vesiväreillä, nauttia kaakaobaarin antimista ja hankkia itselleen upea kasvomaalaus.

Lasten ja rohkeiden aikuistenkin kasvoille ilmestyi, mitä upeampia luomuksia. Rientolassa vilisti tapahtuman päättyessä kissoja, koiria, apinoita, poneja ja vaikka mitä, toinen toistaan upeampia hahmoja.

Rientola oli täynnä elämää. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, tapahtumaa järjestäneille ja hyvässä hengessä mukana olleille! Nähdään taas seuraavassa tapahtumassa!