Avoimet kylät ja Kyläralli tunnelmia 2023

Avoimet kylät ja Kyläralli 10.6.2023

 

Aurinkoinen sää suosi Avoimet kylät ja Kyläralli päivää 10.6. 2023.

Lauantaiaamun kyläkävely keräsi jälleen joukon kyläläisiä kuulemaan kylän vaiheista Leo Suomaan  asiantuntevalla opastuksella. Tyytyväisyys paistoi kävelijöiden kasvoilta, kun he saapuivat Rientolaan kahvittelemaan ja vaihtamaan kokemuksia muiden kanssa.

Rientolan nurmialueelle perustui monipuolinen Kirpputori, kun joukko myyjiä saapui myymään tuotteitaan. Moni tuote vaihtoi omistajaa ja nurmialueelta poistui hankintoihinsa tyytyväisiä asiakkaita. Moni esitteli tyytyväisenä hankintojaan muille. Yksi oli ostanut rukin, toinen naulakon, kolmas dinosauruksen ja kuka mitäkin.

Nurmelle oli saapunut myös kaksi hurmaavaa ponia. Toisella ponilla oli mahdollisuus ratsastaa ja toisella ponilla pääsi kärryajelulle. Ponit avustajineen hoitivat homman hienosti ja saivat hymyn monen kävijän kasvoille.

Rientolassa oli tarjolla kahvio herkkuineen. Vohvelin ja grillimakkaran tuoksu houkutteli ostajia. Kilvan kehuttiin sekä hyvin grillattuja makkaroita, että kahvion tuotteita.

Heti Rientolan oven suussa pääsi vastaamaan Maakeski elinvoimaiseksi- hankkeen Maakeskeä koskevaan leikkimieliseen kyselyyn, jossa kartoitettiin kävijöiden Maakeskituntemusta ja mieluisia liikkumistapoja.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja talkooväelle!